4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ladik saldırısıyla ilgili 7 gözaltı

LADİK SALDIRISIYLA İLGİLİ 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Samsun'un Ladik ilçesinde 2 polisin şehit edilmesi olayıyla ilgili teröristlere yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede operasyonları yoğunlaştıran Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece bir inşaat firmasında çalışanların kaldığı yere baskın yaptı. Baskında inşaat firmasında çalışan Mervan T., Vedat T., Ramazan T., İrfan B., Mustafa Mesut İ., İlker G. ve Ramazan Ş. gözaltına alındı. Ladik'te gözaltına alınan zanlılar, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyette sorgusu devam ediyor.

Samsun'un Ladik ilçesinde 18 Nisan'da devriye görevi yapan polis otosuna uzun namlulu silahlarla yapılan hain saldırıda, polis memurları Hüseyin Koç (49) ve Malik Saykal (36) şehit olmuşlardı.

LADİK SALDIRISIYLA İLGİLİ 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 13:51:00
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 14:07:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vatandaş IP: 78.164.91.xxx Tarih : 16.05.2010 21:39:54

Ladik ilçemiz, küçük, kendi halinde, kendi yağıyla kavrulmaya çalışan, devletiyle barışık insanların yaşadığı bir ilçedir.Burada uzun namlulu silahlar ile polise saldırılması ve iki polisin şehit edilmesi olayının ilçeye dışarıdan ithal edilen bir olay olduğu alenen ortadadır. İnşaat işçiliği yapan kişilerin memleketlerini neden açıklamıyorsunuz.Açıklarsanız olayın hangi mihraklara ait olduğunu herkes anlayacaktır. Birşeyleri yazmayarak Ladik ilçesine ve halkına haksızlık ediyorsunuz.Bu olayı Ladik'e maletmek yanlıştır. Bilgileri açık yazın da herkes olayın nereden gelip nereye gitmekte olduğunu bilsin artık.