2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Leila’nın kocaları neden erken ölüyor ?

Leila’nın kocaları neden erken ölüyor

Samsun’da bir hafta önce kocası Hasan Ünlü’yü öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gürcistan uyruklu Leila Ünlü’nün mal varlığı ve daha önce hayatını kaybeden diğer üç eşinin ölüm sebepleri araştırılmaya başlandı.

SAMSUN’da yaşayan Leila Ünlü (59), geçen hafta, polisi arayarak kocası Hasan Ünlü’nün (81) cansız bedenini banyoda bulduğunu ve üç bin Euro’sunun (altı bin lira) çalındığını söyleyerek yardım istedi. Bunun üzerine eve gelen ekipler Hasan Ünlü’nün başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti ve Leila Ünlü’yü gözaltına aldı. Ünlü, cinayet suçlamalarını kabul etmedi. Ancak polisin evde yaptığı incelemede, Hasan Ünlü’nün oturma odasında öldürüldükten sonra banyoya taşındığını tespit edildi. Leila Ünlü’nün kazağında kan izi bulundu. Leila Ünlü nöbetçi mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü’nün beş kez evlendiği de ortaya çıktı.

Hasan Ünlü cinayetini araştırmaya devam eden polis, Leila Ünlü’nün 14 yıl önce Türkiye’ye geldiğini ve ilk olarak Osman Dibiç (58) ile evlendiğini ve bu evliliğinin Dibiç’in ölmesi üzerine bittiğini ve birkaç ay sonra Ali Usta (60) ile evlendiğini bildirdi. Ancak bu evliliği de Usta’nın bir ay sonra ölmesi üzerine sona erdi. Leila Ünlü, Hüseyin Kol (69) ile evlendi. Hüseyin Kol’un da hayatını kaybetmesi üzerine evlilikleri sona erdi. Polis, Leila Ünlü’nün mal varlığını ve diğer üç eşinin ölüm sebeplerini araştırmaya başladı. Leila Ünlü’nün sadece Gürcistan’daki ilk eşinin hayatta olduğu belirtildi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 19:49:29
Güncelleme :7 Mayıs 2009 Perşembe 20:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?