2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ligi lider olarak tamamlayacağız

Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, hafta sonu oynayacakları Çankaya Üniversitesi maçını kazanmaları halinde ligde ilk kez lider olacaklarını söyledi.


Fenerbahçe maçında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Basın Sözcüsü Murat Özdemir, 3 hafta önce Tarsus Belediyesi, Ceyhan Belediyesi ve Fenerbahçe gibi zorlu maçları kazanma hedeflerinin olduğunu ve bunu başardıkları için de mutlu olduklarını dile getirdi. Hafta sonu oynayacakları Çankaya Üniversitesi maçını kazanmaları halinde ve Fenerbahçe'nin de bay geçmesiyle ilk defa bu sezon 1. sıraya yerleşeceklerini hatırlatan Basın Sözcüsü Özdemir, "Lider olmamızın önemi yok. Önemli olan play-off'ta alacağımız maçların sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Dün oynanan maçta ilk önce tüm Samsun kamuoyuna kulüp yönetimi olarak teşekkür etmek istiyoruz. Takım olarak çok iyi bir yoldayız. Bundan sonra maçlarımızı biraz daha zayıf takımlarla yapacağımız için ligi lider olarak tamamlayacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçının galibiyet primlerini işadamı Turgut Tüfenk verecek. Fenerbahçe maçında ilk yarının bitimiyle birlikte Turgut Tüfenk soyunma odasına indi. Maçın galibiyet primini kendisinin vereceğini söyledi.

Rakamsal olarak bir sayı verdi. Ancak maç sonunda başkanımızla yaptığı görüşmeler sonucu bu rakamı artırabileceğini söyledi. Turgut beye göstermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Bu desteği tüm kamuoyundan bekliyoruz" dedi. Özdemir, destek olunduğu sürece Samsun Basketbol Kulübü'nün daha iyi yerlere geleceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?