2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Liseli aşıklara tren çarptı

Samsun'da raylar üzerinde sarmaş dolaş yürüyen liseli aşıklara arkadan gelen tren çarptı. 17 yaşındaki Volkan Akyasan başı koparak ölürken kız arkadaşı 17 yaşındaki Aybike Ş.de ağır yaralandı. .

Samsun Namık Kemal Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi olan Aybike Ş. ile erkek arkadaşı Volkan Akyasan, bu sabah okul yerine sahile gezmeye gitti. Birlikte dolaşan iki öğrenci daha sonra raylarda sarmaş- dolaş yürümeye başladı. Otoyol kenarındaki raylar üzerinde yürüyen öğrenciler arkalarından gelen treni fark etmedi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, 44 bin 758 sefer sayılı çimento yüklü olan tren bugün öğle saatlerinde önlerindeki gençleri görüp düdük çalmasına rağmen Akyasan ve Aybike Ş.'nin kaçmayarak yürümeye devam etti.

Samsun Tren Garı’ndan Gelemen TCDD Lojistik Köyü'ne giden trenin arkadan çarptığı öğrencilerden Volkan Akyasan'ın başı koptu. Çarpmanın etkisiyle yana doğru fırlayan Aybike Ş. ise ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aybike Ş.'nin iç kanama nedeniyle durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor
 

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 14:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge can IP: 88.252.72.xxx Tarih : 29.09.2009 21:13:08

Gerçekten yazıyı okurken daha ilk cümlede şok oldum, çok şaşırdım...Olay zaten üzücü ama asıl korkunç olan biri yaralı 17 yaşında bir genç kız diğeri aynı yaşta hayatını kaybeden bir delikanlı. ''Raylar üzerinde sarmaş dolaş yürüyen'' hiç yazılabilecek bir cümle midir allah aşkına söyleyin!! Yazıktır, günahtır... Olayın şokunu genç kız atlatamamışken bir de bu yazıyı okuyunca neler yaşar kim bilir!! Siz haber yazmaya çalışan zat-ı muhteşemleri biraz daha saygı öncelikle kendinize saygı göstermenizi tavsiye edebilirim sadece öncelikle bir insan sonra da bir öğretmen olarak...Bu yaşıma geldim böyle bir üslupla daha karşılaşmadım, şaşkınlık içindeyim... Umarım saygı çerçevesini aşmamışımdır. Gencecik yaşında hayatını yitiren Volkan'a allahtan rahmet sevdiklerine ve ailesine sabır diliyorum...