6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Liseli kıza şantajla tecavüz

Samsun’da internette chat yaparken tanıştıkları 15 yaşındaki lise öğrencisi D.A’yı tuzağa düşürüp, geçen ocak ayında tecavüz ettiği ve cep telefonuyla çıplak fotoğrafını çekip şantaj yaptığı ileri sürülen Bekir Koçoğlu ile arkadaşları 20 yaşındaki F.A. ve 21 yaşındaki Ü.G’nün yargılanmasına devam edildi.

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün ikinci kez hakim önüne çıkan tutuklu sanık 29 yaşındaki Bekir Koçoğlu’nun cep telefonunun hafıza kartında, şikáyetçi D.A’nın kendisiyle uygunsuz görüntülerinin yanısıra D.A’nın başka bir kızla öpüşürken ve bir kız öğrencinin de soyunurken çekilen görüntülerinin de bulunduğu açıklandı.

Şantaj, tehdit ve tecavüz suçmasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklardan Koçoğlu savunmasında, "Birçok kez ilişkiye girdik. İlişkimizden bir kısmını da cep telefonumla kaydettim. Ancak kendisinden gizli yapmadım. Görüntülerden anlaşılacağı gibi zorla bir şey yapılmamıştır" dedi. Duruşma, D.A’nın ruh sağlının bozulup bozulmadığının tespiti için ertelendi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 04:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?