5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Liseli kızın 'kaçırıldım' yalanı

Samsun'da bir lise öğrencisi, okula gitmemek için kendisini kar maskeli 2 kişinin zorla bir araca bindirerek kaçırdığını iddia ederek jandarmayı ve polisi alarma geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Dereler Köyü'nde ikamet eden 15 yaşındaki lise 1. sınıf öğrencisi F.A. adlı genç kız, iddiaya göre okula gitmemek için okul çıkışı kendisini kar maskeli 2 kişinin ağzını tutarak zorla bir otomobile bildirip daha sonra Taflan Beldesi'ne götürdüğünü ileri sürdü. Olay önce jandarmaya intikal etti. J

andarma ekipleri, genç kız Samsun içindeki bir lisede eğitim gördüğü için F.A.'yı Gazi Polis Merkezi'ne teslim etti. F.A.'nın Gazi Polis Merkezi'nde çelişkili ifade vermesi üzerine yalan konuştuğu ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen F.A., "Suç uydurmak, yalan beyanda bulunmak ve görevli memuru oyalamak" suçlarından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcıya ifade veren F.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Genç kızın psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 16:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suat karadeniz IP: 88.70.25.xxx Tarih : 2.12.2006 17:24:06
olur böyle durumlar sahib cikmakda yarar var