4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

LÖSAM kermes düzenledi

LÖSAM KERMES DÜZENLEDİ

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen kermes, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde açıldı.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk ve LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve davetlilerin katılımıyla kermesin açılışı yapılırken, elde edilecek gelirin tamamının tedavi gören hastalara ve yakınlarına aktarılacağı belirtildi.

Kendi maddi kaynakları içerisinde çocuklara destek olabilmenin yollarını arayan LÖSAM'ın çok önemli bir dernek olduğunu vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve derneğin çalışmalarına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Kermese gönüllü olarak katılan OMÜ Eğitim Fakültesi ve OMÜ Mühendislik Fakültesi öğrencileri stantlarda kendi yaptıkları yiyecekleri satarken, kızının tedavisi için Diyarbakır'dan gelen Gazi Filiztekin, dernekten maddi ve manevi her türlü desteği gördüklerini, Diyarbakır'dan gelirken pek çok zorlukla karşılaşacaklarını düşündükleri için umutsuz olduklarını, fakat Samsun'a gelince hiç ummadıkları bir ilgi ve anlayışla karşılandıklarını belirtti. Derneğe ait olan ve gönüllerin katkılarıyla 2 yıl önce Çiftlik Mahallesi'nde hayata geçirilen misafirhanede konaklama imkanı da bulan Gazi Filiztekin, "Her şey haddinden fazla güzel" dedi.

LÖSAM KERMES DÜZENLEDİ
LÖSAM KERMES DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 17:14:01
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 17:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?