3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

LÖSAM'dan teşekkür plaketi

LÖSAM'DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği(LÖSAM) Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri hayır gecesi ile şehrin önde gelen bürokrat ve iş adamlarını ağırlarken, derneklerine bağışta bulunanlara teşekkür plaketi takdim ettiler.

LÖSAM tarafından tedavi gören çocuklar yararına düzenlenen gece Samsun'un önde gelen bürokrat ve iş adamlarını bir araya getirdi. Midilli Restaurant'ta düzenlenen hayır gecesine katılan ve LÖSAM'a katkıda bulunan Başkan Metin Burma, işadamları Kazım Yılmaz, Fahri Eldemir, Ahmet Takış, Necdet Yeşilyurt, Ahmet Şenocak, Adnan Ölmez, Mehmet Ali Çoşkuner ve Nurettin Türkoğlu plaket aldılar.

LÖSAM Dernek Başkanı Prof.Dr.Davut Albayrak'ın elinden plaketini alan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, lösemili ve kan hastalıklı çocukların kendisini ziyarete gelmesinin ardından hastalık ve bununla mücadele edilmesi konularında daha duyarlı hale geldiğini belirterek, “Toplumumuzun pek çok alanda kanayan yaraları mevcuttur. Bence bunlardan en önemlilerinden bir tanesi de bu çocuklarımızın tedavi süreçlerinde yaşadıklarıdır. Onlara hepimizin elimizi uzatmamız ve dokunmamız gerektiğine inanıyorum. Bu konuda ben de üzerime düşen görevi yerine getirmek amacı ile şehrimize dışarıdan tedaviye gelen lösemili ve kan hastalıklı çocuklarımızın ailelerinin daha hijyenik ve konforlu ortamlarda konaklayabileceği bir yer yapılabilmesi amacı ile LÖSAM'a arsa tahsisinde bulundum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 15:19:00
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 15:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?