6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

LPG bilgilendirme toplantısı

Samsun İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü, LPG dolum ve boşaltım istasyonlarında çalışan sorumlu müdürlere yönelik LPG konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Ticaret ve Sanayi Odası Davut Altan Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda makine mühendisleri Seyit Ahmet Kurnaz ve Kerim Sezer, LPG dolum ve boşaltım istasyonlarında çalışan sorumlu müdürlere eğitim verdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Ahmet Arslan, küresel ısınma nedeniyle gıda ve enerji krizinin sürekli gündemi meşgul ettiğini belirterek, "En büyük problem kaynakları verimli kullanmamaktır. Kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlamak için tüketicinin bilinçlendirilmesi lazım" dedi.


Daha sonra makine mühendisi ve eğitmen Seyit Ahmet Kurnaz, tank ve pompaların gazın atmosfer ile buluşması noktasında riskli noktalar olduğunu belirterek, tankerlerle gelen LPG'nin sabit yer altı tanklarına boşaltımı esnasında gerekli önlemlerin alınması ve bu işlemleri yapan personelin iyi bir eğitimden geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Toplantıya Makina Mühendisleri Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve sorumlu müdürler katıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 14:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?