6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Maçtan sonra olay çıktı

Bank Asya 1. Lig'de oynanan Samsunspor-Eskişehirspor maçı öncesinde Samsunsporlu taraftarları taş yağmuruna tutan Eskişehirspor taraftarları, maçtan sonrada  tribündeki koltukları kırıp polislere fırlattı. 

Eskişehir'den 5 otobüsle Samsun 19 Mayıs Stadı'na gelen taraftarlar, otobüsten indikten sonra gişelerde bilet almayı bekleyen Samsunspor taraftarlarını taş yağmuruna tuttu. 10 dakika boyunca Samsunsporlu taraftarlara taş atan holiganları polis güçlükle engelledi. Taş yağmuru esnasında tribüne girmek için stat kapısına gelen Kavaklılar Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Atmaca (24) kafasına isabet eden taş nedeniyle kanlar içinde kaldı. Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Atmaca'nın kafasına 4 dikiş atıldığı bildirildi. 

Maç sonrasında da Samsunspor taraftarları ile tartışan Eskişehirspor taraftarları, tribündeki koltukları kırıp önce taraftarlara, sonra polislere attı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 10:22:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esesli mustafa IP: 78.163.14.xxx Tarih : 6.07.2008 11:28:01

5 otobüs deil 15 otobüsle geldik holigan dediiniz bizler daha inmeden taşlara maruz kaldık sizin holiganlar tarafından maçtan sonra 2 saat stadda sen bekle adam bile vurursun maç bitti giderken bir kaç tane çocuk taş atıolar bunlar hbr olarak nie yazmıyonuz yazdıklarınızdan sadece bi tanesi doğru o da otobüsle geldiğimiz.Bunu herkes bilsin HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ESES!!!!!!!ESESESKİKİKİESKİESKİES