2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Maganda kurşunu evde buldu!

Samsun'da düğün konvoyundan tabancayla rastgele ateş edilmesi sonucu evlerindeki kanepede oturan 15 yaşındaki çocuk, kurşunun göğsünü sıyırması sonucu vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinin Mevlana Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, Seyfi Demirsoy İlköğretim Okulu'ndan bu yıl mezun olan Gökhan Kaplan (15), zemin kattaki evlerindeki kanepede otururken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından düğün konvoyundan ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Kaplan, kurşunun sağ göğsünün altını sıyırması sonucu yaralandı.

Kanlar içinde kalan Kaplan, ailesi tarafından Medical Park Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudundaki kurşun yarasını 3 dikiş atılan Gökhan Kaplan, gerekli tedavisinin ardından taburcu oldu. Olay sonrası çok korktuğunu belirten Gökhan Kaplan, "Kanepeye uzanmıştım. Annem kapıyı açtığı sırada kalktım. Dış kapı kanepenin yakındaydı. Çok silah sesleri gelmeye başladı. Diğer mahallede kına gecesi vardı. Tabancadan çıkan mermi açık olan dış kapıdan içeri girip göğsümün altını sıyırdı. Çok acı hissettim ve vurulduğumu anladım. Evin içinde de bana isabet eden kurşunu bulup polise teslim ettik" dedi.

Kendisinin gece inşaatta boya yaptığı sırada eşinin telefonla olayı haber verdiğini ifade eden Orhan Kaplan (35), çok korktuğunu söyledi. Baba Kaplan, "Oğlumun vurulduğunu öğrenince hemen eve gelip kendisini hastaneye kaldırdık.Oğlumu Allah korudu. Gece düğün konvoyundan çok silah atıldığını duyduk. Daha önce de bu tür düğün konvoylarında çok silah atılıyordu. İnşallah oğlumu vurulmasına sebep olan bulunur ve cezasını çeker" diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 13:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?