5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Magandalığın yaşı yok!

dayakSamsun Hayvanları Koruma Derneğinin kadın başkanı Hümeyra Ulubay, Tekkeköy ilçesinde yol kenarındaki yaralı köpeğe müdahale ederken tartıştığı kişi tarafından darp edildi.

Hümeyra Ulubay, Tekkeköy Selyeri Mahallesi'nde, otomobilin çarpması sonucu yol kenarında yaralanmış bir köpek bulunduğu bilgisi üzerine yardımcısı Banu Akdeniz ile olay yerine gitti. Ulubay, burada yaralı köpeğe müdahale ederken, yanlarına gelen ve “bu düzelmez bırakın gitsin” diyen Yılmaz Üstün'le (70) tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Üstün'ün saldırısına uğrayan Ulubay, darp edildi. Bu sırada olay yerine gelen Üstün'ün yakınları ile de tartışan Ulubay, polisten yardım istedi.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile Tekkeköy Polis Merkezine götürülen taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, Ulubay Tekkeköy Sağlık Ocağında darp edildiğine dair rapor aldı. Yaralı köpek ise gerekli müdahale için veterinere götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2006 Salı 12:01:56
Güncelleme :27 Haziran 2006 Salı 12:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S.Tinaz IP: 66.44.102.xxx Tarih : 28.06.2006 13:07:56
Hem burada, hem de Milliyette bu haberin en muhim kismini okuyamadim.. Lutfen bildirirmisiniz: Kopek nasil? iyilesiyor mu? Hangi veterinere gorurmusler? Kopegin resmini cikartirmisiniz, sayenizde iyilesmesini takip edebilirmiyiz lutfen. Insallah iyilesiyordur, insallah ona iyi bir ev bulunur. Insallah bizleri haberdar edersiniz.. S.Tinaz