6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Mahalleli başkandan yardım istedi

Yenidoğan Mahallesi sakinleri, Aziziye Caddesi'nde yaşanan trafik kazalarına tepki göstererek kendi aralarında imza toplamaya başladılar.

Toplanan imzaları yetkililere aktaracaklarını söyleyen vatandaşlar, caddedeki tehlikenin giderilmesi için Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'dan yardım istediler.
Caddedeki tehlikenin önemli bir boyutta olduğunu söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, geçen günlerde yaşanan trafik kazasında küçük bir çocuğun yaralanmasının bardağı taşıran son damla olduğunu kaydetti. Bilinçsizce araç kullanan sürücülerin ve hatalı parkların sonucunda ölüme davetiye çıkaran caddede güvenlik önlemlerinin alınması için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyleyen Başkan Kaldırım, "Bu konuda resmi kurumlarla irtibat halinde olacağız. En kısa sürede bu sorunun giderilmesi için imkanlarımız doğrultusunda çalışma yapacağız" diye konuştu.
Yenidoğan Camii avlusunda mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kaldırım, Gazi beldesinde yaşanan büyük değişimin ve gelişimin süreceğini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 19:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?