4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Makedonyalı ünlü menajer FBM'de

MAKEDONYALI ÜNLÜ MENAJER FBM'DE

Makedonyalı ünlü menajer Armed Ramadani, sağlık kenti Samsun'da FBM Estetik Kliniği'ne gelerek dünyaca ünlü kliniğin çalışmalarını inceledi.

Mekadonya'da FBM'nin başarılı çalışmalarını duyan öğrenci Arben Lomalori ile birlikte Samsun'a gelen Ramadani, Makedoyalı, birçok sanatçının ve ünlü simanın FBM'yi tercih ettiğini kaydetti. Arben Lomalori ise FBM Estetik Kliniği'nde saç ektirdi. Başarılı geçen operasyon sonrası FBM Estetik Kliniği sahibi Estetik-Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, genç öğrencinin ekilen saçlarını kontrol ederek, tıbbi müdahalesini yaptı.

Makedonyalı ünlü menajer Armed Ramadani, FBM'nin kaliteli ve başarılı bir sağlık hizmeti verdiğini, dünyada birçok sağlık kuruluşu olmasına rağmen, sağlık kenti Samsun'u tercih ettiklerini ve bir çok ünlü ismin gelerek tedavi olduğunu söyledi. Kendisinin birçok Makedonyalıyı Samsun'a yönlendirdiğini ve hepsinin FBM'i tercih ettiğini ifade eden Ramadani, hizmet alan herkesin tedavilerinden memnun kalarak ayrıldıklarını ifade etti. FBM Estetik Kliniği sahibi Estetik-Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, sağlık kenti Samsun'a yurt dışından birçok hastanın geldiğini, özellikle kendilerini tercih etmelerinin ise ayrıca onur olduğunu belirtti.

MAKEDONYALI ÜNLÜ MENAJER FBM'DE
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 17:28:01
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 17:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?