2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Makine mühendisleri buluştu!

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi yönetimi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri buluştu.

Amisos Otel'de yapılan buluşmaya MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürhan, OMÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Koç, MMO Samsun Şube Müdürü Ercan Yüzbaşı, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Katılanların kendilerini tek tek tanıttığı toplantıda öğrencilerin sorunları konuşularak çare aranmaya çalışıldı. Ayrıca odanın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürhan, şube olarak öğrencilerin gerçekleştirecekleri staj, araştırma, seminer ve teknik gezi çalışmaları ile öğrencilerin eğitim sürecinde ve meslek hayatında da ihtiyaçları olacak mesleki katkıları sağlamaya çalışacaklarının altını çizdi.

OMÜ Makine Mühendisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Koç ise yaptığı konuşmasında, öğrencilerin mezun olmadan önce yapabilecekleri ve öğrenebilecekleri konular ve hizmet alanlarıyla, mezuniyet sonrası karşılarına çıkabilecek sorunlarla ilgili odanın yapabilecekleri bazı işlerin bir kısmını omuzladıkları için MMO yönetimine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 22:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?