2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Maraz Ali'den dram filmi projesi

Adanalı filminin Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt, Samsun'da hastanede tedavi gören dayısını ziyaret etti.

Hastane personelinin ilgisiyle karşılaşan Mehmet Akif Alakurt, Samsun'da da film çevirmek istediğini söyleyerek, bundan sonraki film projesinin dram olacağını açıkladı.
Babası Ordu'nun Fatsa ilçesinden, annesi ise Samsun'un Çarşamba ilçesinden olan Sıla filminde başrol oynayıp Adanalı adlı dizi filmde ise "Maraz Ali" karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Mehmet Akif Alakurt, Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören dayısı Necmi Balcı'yı ziyaret etti. Adanalı filmi için güzel bir proje olduğunu ifade eden Alakurt, "Diğer projeler arasında çok farklı bir konsepte sahip. Eğlenceli ve aksiyonu bol oldu. Seyirci de beğendi. Bir yıl kadar bu proje devam edecek" dedi.


Bundan sonraki projesinin aksiyon değil de drama yönelik projeler olduğunu hatırlatan Mehmet Akif Alakurt, annesinin memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde de film çevirmek istediğini söyledi. Vatandaşların Sıla filminin niçin sona erdirildiğini sorması üzerine Alakurt, "2 yıl kadar sürdü" diye cevap verdi. Mehmet Akif Alakurt, kendisinin kullandığı otomobil ile hastaneden ayrılarak Ordu'nun Fatsa ilçesine hareket etti.

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 14:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?