6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Matbaacılara site sözü

Samsun’da matbaacılık faaliyetini sürdüren 60’a yakın esnafla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’da tüm matbaacıların işlerini rahat ve nezih bir ortamda yapabilmeleri için ‘matbaacılar sitesi’ne ihtiyaç olduğunu ve bu yerin temini için elinden gelen desteği sonuna kadar vereceğini söyledi.

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde matbaacılarla kahvaltıda bir araya geldi. Matbaacılar Derneği Başkanı Hüseyin Yalgın ve derneğe üye matbaacıların hazır bulunduğu kahvaltıda konuşan Başkan Erdoğan Tok, Samsun’da tüm matbaacıların işlerini rahat ve nezih bir ortamda yapabilmeleri için matbaacılar sitesine ihtiyaç olduğunu ve bunun için uygun yer aradıklarını dile getirdi.

Tok, “Samsun’da matbaacılık faaliyetini sürdüren esnaf arkadaşlarımızı büyüyen kent içersinde sıkışıp kaldılar. İlkadım Belediyesi olarak matbaacı esnafımızı bu sıkıntıdan kurtarmak ve rahat bir ortamda faaliyetlerini sürdürebilmeleri için tüm matbaacı esnafının bir merkezde toplandığı matbaacılar sitesinin yapılması fikrine tüm desteğimizi vereceğiz. Yapılması planlanan matbaacılar sitesi için şehrin çok da uzağında olmayan bir yerde, uygun alanda konuşlandırmak için elimizden gelen çabayı ve katkıyı sonuna kadar vereceğiz” dedi.


Başkan Erdoğan Tok’un kent genelini ilgilendiren sorunlara yönelerek çözümler aradığını belirten Matbaacılar Derneği Başkanı Hüseyin Yalgın, İlkadım Belediyesi’nin çalışmalarını beğenerek izlediklerini kaydetti. Konuşmaların ardından Başkan Tok, Hüseyin Yalgın’a plaket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 16:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?