4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Mazot hortumcusu yakalandı

MAZOT HORTUMCUSU YAKALANDI

Samsun'un Havza ilçesinde yaptığı bir düzenekle araçlardan mazot hırsızlığı yaptığı ileri sürülen şahıs yakalandı.

Havza Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen bir hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçti. Gelen ihbarda bir kamyon şoförü, mazotunu çalmak isteyen birileri olduğunu ve kendisini fark eder etmez kaçtıklarını bildirdi. Havza Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada Üniversite Mahallesi Camii altında mazot çalmakta kullanılan 34 FT 2839 plakalı kapalı kasa araç ve H.T isimli şahsı yakaladı. Polis ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde, kasası kapalı olan kamyonetin içinde boş sebze kasaları arkasına

gizlenmiş mazot depoları ile kamyon ve tankerlerden mazot çekmeye yarayan bir düzenekle karşılaştı. Kapalı kasa aracın İstanbul'dan, plakasının da aynı renk ve model başka bir araçtan çalındığı, ayrıca araçta kullanılan ruhsatın sahte olduğu tespit edildi.

Hırsızların özellikle Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerden gelen araçları takip ettikleri belirtildi. Bu araç şoförleri ile tanışarak yol güzergahlarını öğrendikten sonra aracı takip eden zanlıların, gece takip ettikleri aracın şoförünün uyumasını bekleyerek hazırladıkları düzenekle araç deposundaki mazotu çaldıkları anlaşıldı.

Olayla soruşturma devam ediyor.

MAZOT HORTUMCUSU YAKALANDI
MAZOT HORTUMCUSU YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 17:15:05
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 17:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?