6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Meclis üyeleri gezilerini tamamladı

Samsun İl Genel Meclisi üyeleri Atatürk Barajı'nı gezerek GAP Projesi'ni yerinde inceledi.


13-17 ekim tarihleri arasında Samsun İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mustafa Baş, AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın Karmil, MHP Grup Başkan Vekili Recep Kaplan, DP Grup Başkan Vekili Süleyman Dalkılıç ve 11 İl Genel Meclis üyesi ile İl Özel İdare Alt Yapı Daire Başkanı Recep Aydın, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı İsmail Ertürk ve Halil İbrahim Sert'in katılımıyla gerçekleşen Nevşehir, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman illerini kapsayan gezi ve inceleme programı tamamlandı.


Samsun İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mustafa Baş, yapmış oldukları Güneydoğu gezisinin Samsun İl Genel Meclisi adına çok faydalı olduğunu, Güneydoğu illerinde İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi ile valilik makamlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Baş, gezide yol ulaşım, inşaat, plan proje ve yatırımlara konularında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.


Güneydoğu gezisinin Samsun şehrinin tanıtılmasında katkı sağladığını ifade eden Baş, "Gezide özellikle GAP Projesi'ni yakınan inceleme imkanı bulduk. Bu dev projenin uygulama safları hakkında bilgi aldık. Gittiğimiz illerde de yürütülen projeler hakkında bize brifingler verildi. İllerin yerel yöneticileriyle istişareler etme imkanı bulduk. Önemli bir gezinin ardından izlenimlerimizi projelere yansıtmaya çalışacağız" dedi.


Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu, Özel İdare Genel Sekreter Abdulkadir Tatar, Meclis Başkanı Metin Kayaalp, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Çetin, Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kuş, Mardin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Sırrı Hamidi, Adıyaman İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Fevzi Doğan'a katkılarından dolayı ise teşekkür edildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:18:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?