2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Medical Park Samsun'da

Samsun'da 50 milyon dolar yatırımla kurulan Medical Park Samsun Hastanesi, 22 Şubat 2009'dan itibaren hasta kabulüne başlıyor.


Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş ve Başhekim Opr. Dr. Hakan Özcan, hastanede basın toplantısı düzenledi. Genel Müdür Opr. Dr. Hikmet Çavuş, Karadeniz'in 'sağlık kenti' olma yolunda hızla yol alan Samsun'da, özel hastaneler arasında ilkleri gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Hastanenin bölgede 18 bin 600 metrekarelik kapalı alanıyla, büyüklük ve donanım bakımından en büyüğü olduğunu belirten Çavuş, 146 yatak kapasiteli genel hastane ve yakın zamanda açılacak olan 40 yataklı ve 11 uzman hekim olan Kanser Hastanesi kurulacağını vurguladı. 43 poliklinik, 8 ameliyathane, 33 yatak kapasiteli 4 ayrı yoğun bakım ünitelerinin olduğunu, iki ay içinde tüp bebek ünitesi ile Karadeniz'deki hastanelerin bir ilki olacağını dile getiren Çavuş, hastanenin son teknolojiyle donatılmış yoğun bakım bölümlerinin de bölge açısından bir şans olduğunu ifade etti.


Dahiliye, cerrahi, yenidoğan, kardiyovasküler cerrahi ve koroner yoğun bakım ünitelerinde kesintisiz hizmet sunulacağını belirten Çavuş, "Özellikle bölgemizde yatak sıkıntısı çekilen yenidoğan yoğun bakım bölümümüzle bölgede referans merkezi olmayı planlıyoruz" dedi.


Genel Müdür Opr. Dr. Hikmet Çavuş ve Başhekim Opr. Dr. Hakan Özcan eşliğinde basına hastane gezdirilip tanıtıldı. Medical Park Samsun Hastanesi'nin, 22 Şubat 2009'dan itibaren hasta kabulüne başlanacağı belirtildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 21:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?