4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Medical Park'tan eğitime destek

MEDİCAL PARK'TAN EĞİTİME DESTEK

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2009-2010 eğitim ve öğretim yılı kapanış programı ve dereceye giren öğrencilerin ödül töreni Medical Park Samsun Hastanesi ana sponsorluğunda gerçekleşti.

Samsun Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nde kokteyl organizasyonu ile düzenlenen ödül törenine Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Mayuk, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş, Başhekim Opr. Dr. Hakan Özcan, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende 2009-2010 eğitim ve öğretim yılı boyunca Türkiye genelinde ve uluslararası düzeyde sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda dereceye giren öğrencilere ferdi ve takım halinde ödülleri verildi.

Atakumlu öğrencilerin başarılarından gurur duyduğunu söyleyen Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Mayuk, ''2009-2010 eğitim-öğretim yılını başarılı öğrencilerimizin gerek ferdi gerekse takım halinde almış oldukları derecelerin ödülleriyle kapatıyor olmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Öğrencilerimiz bu öğretim yılı boyunca yoğun ders programlarına rağmen Türkiye çapında ve uluslararası müsabakalarda derecelere girerek bizleri gururlandırmışlardır. Çeşitli alanlarda okullarını ve ilçemizi temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Dereceye girdikleri alanlarda başarılarının bundan sonra da devam etmesini diliyoruz" dedi.

Samsun Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve Medical Park Samsun Hastanesi yöneticilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Mayuk, Kaymakam Salim Demir ile birlikte öğrencilerin ödüllerini verdi.

MEDİCAL PARK'TAN EĞİTİME DESTEK
MEDİCAL PARK'TAN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 18:37:02
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 18:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?