3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Mehmet Cembeloğlu vefat etti

MEHMET CEMBELOĞLU VEFAT ETTİ

Bafra'nın tanınmış simalarından 45 yıl Gazi İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevinden sonra rahatsızlığı sebebi ile emekli olan Mehmet Cembeloğlu (70), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mehmet Cembeloğlu'nun cenazesi Gazipaşa Mahallesi Hükümet Caddesi Himmetağa Çıkmazı Aydın Apartmanı'ndaki evinden alınıp 45 yıl görev yaptığı Bafra Gazi İlköğretim Okulu'na getirildi. Okul bahçesinde yapılan törende Bafra Gazi İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Halil Yıldız bir konuşma yaparak, Merhum Mehmet Cembeloğlu'nun çalışma hayatındaki başarıları ve yaşamından söz etti. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ise yaptığı konuşmada, Merhum Mehmet Cembeloğlu'nun 48 yıl Bafra milli eğitimine hizmet verdiğini ve bu yıllar içerisinde başarılı, disiplinli hareketleri ile devamlı takdir topladığını ifade etti.

Okuldaki törenden sonra Tayyar Paşa Camii'nde kılınan öğle namazı ve cenaze namazına müteakip Merhum Mehmet Cembeloğlu'nun naaşı Bafra Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Garnizon Eski Komutanı Per. Alb. Metin Özdemir, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

MEHMET CEMBELOĞLU VEFAT ETTİ
MEHMET CEMBELOĞLU VEFAT ETTİ
MEHMET CEMBELOĞLU VEFAT ETTİ
MEHMET CEMBELOĞLU VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 18:45:02
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 18:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait uzel IP: 88.226.43.xxx Tarih : 27.02.2011 20:37:13

SAYGIDEĞER BÜYÜĞÜMÜZ HOCAMIZA ALLAH TAN RAHMET DİLER NUR İÇİNDE YATMASINI GERİDE KALANLARA ALLAH SABIR VERMESİNİ DİLERİM, YENİ ALDIĞIM BİR HABERİ DE PAYLAŞMAK İSTERİM YEĞENİ NESLİHAN ANKARA'DAN BİR ŞAHISTAN YÜZ ELLİ BİN DOLAR ALARAK DEĞERLİ HOCAMIZI KEFİL EDEREK BÜTÜN MAL VARLIĞINA HACİZ GELMESİNİ SAĞLAMIŞ  BÖYLE BİR GÜNDE ORTAYA ÇIKMASI ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAYDIR ALINAN PARAYI KARDEŞLERİNE VE BABASINA GÖNDEREN BU ŞAHIS NEDEN ÖĞRETMENİMİZİ KEFİL ETMİŞTİR? ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA ÜÇ YIL ÖNCE ALINAN BU PARA NEDEN VERİLMEYEREK HOCAMIN ANISI VE HATIRASI SATILIĞA ÇIKARILMASINDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYMAKTAYIM.UMARIM HATIRASINI SATTIRMAZLAR.