4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Mehmetçik Vakfı'ndan Kızılay'a ziyaret

MEHMETÇİK VAKFI'NDAN KIZILAY'A ZİYARET

Mehmetçik Vakfı Samsun İl Temsilcisi emekli Kurmay Albay Taner Padar, Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin'i makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Padar, zor günlerinde ihtayaç sahibi insanların yanında yer alan Türk Kızılayı'nı takdirle izlediklerini söyledi.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Kızılay'ın amacının, her nerede görülür ise, hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısını önlemeye veya hafifletmeye çalışmak, insanın hayatını ve sağlığını korumak, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı getirmeye uğraşmak olduğunu söyledi. Keskin, şunları söyledi: “Kızılay ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anında eşitliğin, savaşın en kızgın anında insancıllığın, tarafsızlığın ve barışın simgesidir. Mehmetçik Vakfı'nın Samsun'daki faaliyetlerini bizler de yakından takip ediyoruz. Kardeş kuruluşumuz olan vakfın siz değerli temsilcileri çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 13:54:03
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 18:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?