6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Memleketine gözyaşlarıyla uğurlandı

Samsun'da hayvan hırsızlarının jandarma ekiplerine açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Dağ'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi. 

Çarşamba ilçesinin Dikbıyık beldesinde büyükbaş hayvan hırsızlarına yönelik yapılan operasyonda silahlı saldırıya uğrayan Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi'nde görevli Uzman Çavuş Serdar Dağ, kafasından vurularak tedavi altına alındığı Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde dün akşam beyin ölümü gerçekleşerek şehit olmuştu. Organları bağışlanan Serdar Dağ'ın cenazesi saat 10.00'da Samsun Devlet Hastanesi morgundan, Merkez Komutanlığı'na bağlı askerler tarafından alınarak cenaze aracına konuldu. 

Samsun sokaklarında siren eşliğinde taşınarak cenaze aracıyla Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen Uzman Çavuş Serdar Dağ için burada tören düzenlendi. Törene, basın mensupları alınmadı. 

Törenin ardından Uzman Çavuş Dağ'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla saat 10.45 sıralarında doğum yeri olan Sivas'a gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 12:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan IP: 85.105.108.xxx Tarih : 9.04.2008 16:17:25

şehidimize allahtan rahmet acılı ailesine sabır diliyorum vatan evladını şehit eden o şerefsiz insan azmalarınada lanet ediyorum inşallah cezaevinden ölüleri çıkar bence asıl suçlu kasap demir ve florya ismindeki 2 firma çünkü bu gibi hırsız dolandırıcılardan çaldıkları etleri alıyor ve bizlere tekrar satıyorlar o şerefsiz teröristlerde bu işi meslek haline getirip para kazanıyorlar yakalanan zanlıların suç dosyaları epeyce kabarık devlet bunları yok etmelidir eğer devlet yok etmezse bunlar ve bunlar gibi olanlar tıpkı şehidin ailesini ocağını söndürdükleri gibi daha çok ocakları söndürecekler