6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Meslek Odalarından Tok'a teşekkür

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mobilyacılar ve Döşemeciler, Madeni Sanatkarlar, Hurda Alıcıları ve Satıcıları Odasını ziyaret etti. Tok, ziyarette oda başkanlarına plaket ve sempozyum kitabını hediye etti.


Ziyarette konuşan Erdoğan Tok, İlkadım'ın geleceğine yön veren çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Amaçlarının kent dinamikleri ile birlikte İlkadım'ı hak ettiği güzelliğe kavuşturmak olduğunu belirten Başkan Tok, bu konuda meslek odaları ile yaptıkları ve yapacakları işbirliklerinin önemine dikkat çekti.


İlkadım'ın bugüne kadar hor kullanıldığının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 4.5 yıl içersinde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ve yatırımlarla İlkadım'ın geleceğine yön verdik. Bundan dolayı da sizlerle bir araya gelerek, kentin sorunlarını tartışıyoruz. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşanıyor ama mukayesesinin olumlu neticelerini alarak doğru kararlara çok rahatlıkla ulaşıyoruz. Bizim amacımız yıllardır olduğu gibi sorunları konuşmak yerine halkın talepleri doğrultusunda hayata geçirmek" dedi.


Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı İbrahim Ülker, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi ve Hurda Alıcıları ve Satıcıları Odası Başkanı Nazmi Koçak, Başkan Tok'a ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, kendilerine verdiği desteklerden teşekkür etti. Konuşmaların ardından Erdoğan Tok, oda başkanlarına plaket ve sempozyum kitabını hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 09:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?