6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Mezbaha başka yere taşınsın

Mahalle toplantısında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ağırlayan Yavuz Selim Mahallesi sakinleri, mezbahanın bu bölgeden taşınmasını istedi.
Başkan Osman Genç, 'halka hesap verme' olarak nitelendirdiği mahalle toplantılarının 3.'sünü Yavuz Selim Mahallesi'nde yaptı. Yavuz Mahalle Muhtarlığı'nda yapılan toplantıya Başkan Genç'in yanı sıra, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mehmet Ali Elbir, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, meclis üyeleri, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Bayram Aydın, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Osman Yüksel ve mahalleli katıldı.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te ve Yavuz Selim Mahallesi'ne yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Canik'in yakaladığı ivme ile sürekli büyüdüğünü belirten Başkan Genç, "Yakalanan bu ivmenin her aşamasında sizlerin katkısı var. Bu nedenle sizlerin yapılanlardan bilgi sahibi olmanız ve önerileriniz açısından bu toplantıları önemsiyoruz. Sizlerin de katkıları ile geleceğimizi sağlam temeller üzerine kurulmasını sağlıyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak adına ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz" dedi.
Şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde hizmetlerin yerine getirilmeye çalışıldığını vurgulayan Başkan Genç, belediyenin imkanları ölçüsünde her mahalleye hizmet götürdüklerini söyledi. Belediyelerin sadece yol, park ve bahçe yapmak olmadığının altını çizen Başkan Genç, "Geleceğimizin sağlam temeller üzerine kurulması için gençliğimizi bilgi ile donatmak zorundayız. Bunun içinde ilçemize bilgi evleri açtık. İlçemizin gelişmesi yatırımcının önünü açarak, bölgemizin kaderini değiştirecek olan iş adamlarının bölgemize gelmesini sağladık. Buna da sizlerin verdiği yetki çerçevesinde yerine getiriyoruz" diye konuştu.
Canik'in bünyesine kattığı yatırımlarla ilklerin adresi haline geldiğini belirten Başkan Osman Genç, Canik'te yakalanan değişime uygun, Türkiye'de eşi ve benzeri olmayan yeni bir hizmet binası yaparak vatandaşın hizmetine sunacaklarını sözleri ekledi.
Mahallelerinden mezbahanın kalkması isteyen mahalle halkı, " 'Çöp istasyonu gitti, kokudan kurtulduk' derken, mezbaha bizleri hayatımızdan bıktırdı. Mezbahanın mahallemizden gitmesini istiyoruz" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 17:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?