4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

MGA Komutanı Erdinç Samsun'da

MGA KOMUTANI TÜMGENERAL ERDİNÇ SAMSUN'DA

Milli Güvenlik Akademisi (MGA) öğrencileri için düzenlenen sene sonu yurtiçi gezi programı nedeniyle öğrencilerle birlikte Samsun'a gelen MGA Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti.

Samsun Valiliği'nde Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir araya gelen MGA Komutanı Tümgeneral Ali Erdinç'e, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı eşlik etti. Gazetecilere MGA'nın gezisi hakkında bilgi veren Vali Güzeloğlu, "MGA, her yıl eğitim yılının sonunda ülkemizin tarihi ve geçmiş birikimiyle önemli bazı merkezlerine gezilerde bulunuyorlar. Gerideki 4 yılda yaptığımız talep doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna ve Türk milletinin kurtuluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'un

yurtiçi gezi programına dahil edilmesini teklif etmiştik. Komutanlarımız bunu uygun görerek, her yıl Samsun'a böyle bir gezi düzenliyorlar. Bizler için de gerek ordumuzun çok değerli subay kadrosu, gerekse bakanlıklarımızdan katılan müsteşar, genel müdür, daire başkanı düzeyinde ve bu anlamda çok önemli görevdeki kursiyerlerimize Samsun'u anlatmak açısından karşılıklı çok anlamlı bir buluşma oluyor" dedi.

Tümgeneral Erdinç, Vali Güzeloğlu'na hediye verirken, Vali Güzeloğlu da Erdinç'e Atatürk rölyefi hediye etti.

MGA KOMUTANI TÜMGENERAL ERDİNÇ SAMSUN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 13:33:01
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 21:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?