2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MHP adayına derneklerden destek

MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a Havzalı ve Vezirköprü derneklerinden destek geldi.

Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a, 100. Yıl Bulvarı Seçim Merkezi'nde Havzalılar Kültür Tanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Muhsin Pala, Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Şaban Doğruoğlu'nun katılımıyla düzenlenen toplantıda seçimlerde destek verme kararı alındı. Katılım ve desteklerden dolayı teşekkür eden belirten Demirtaş, Havzalı ve Vezirköprülü dernek başkanlarına teşekkür etti.

Samsunluluk hareketinin işsizlerin, aşsızların tek umudu olduğunu belirten Demirtaş, İlkadım Belediye Başkanlığı görevine geldikleri ilk gün işlerinin dinmeyen gözyaşlarını dindirmek için faaliyete geçmek olacağını kaydetti.
"Hem güvene hem de fedakarlığa layık olmaya çalışacağız" diyen Demirtaş, "Biz herkesi kuşatıyoruz. Her kesimin umuduyuz. Biz Samsunuz, Samsunluyuz. Samsun sevdalılarının tek adresi biziz. Bu sevdayı yüreğinde duyanlar çocuklarının geleceğini düşünen yönetimi emin ellere emanet etmek isteyenler buradadır. Biz Samsun'da bir milyon kişiyiz" dedi.

Daha sonra, Başkan Adayı Necattin Demirtaş, dernek başkanları Yahya Bozkurt ve Şaban Doğruoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 16:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?