2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MHP adayından hastane ziyareti

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Hasan Aslan, ilçede bulunan Kızılırmak Devlet Hastanesi ve Nafız Kurt Devlet Hastanesi personeliyle bir araya geldi.


İlk olarak Kızılırmak Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Hasan Aslan'a, Hastane Başhekimi Dr. Halit Bakan eşlik etti. Hastalarla yakından ilgilenerek 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Aslan, hastane personeliyle bir süre sohbet etti.

Personele hastanenin yemekhanesinde seslenen MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Hasan Aslan, öncelikle başhekim, doktor ve personele sıcak karşılanmasından ötürü ayrı ayrı teşekkür etti.


29 Mart yerel seçimlerinde tüm hızıyla sürdürdüklerini açılayan Aslan, "Halkımız tarafından bize her geçen gün desteğin arttığını görüyoruz. Yerel seçimler halkın iradesiyle seçiliyor. Kapımız herkese açık. İnsanlarımızın beklentilerini daha önce karşıladık. İnşallah halkımızın desteğiyle karşılamada devam edeceğiz. Bununla birlikte desteklerinizi bekliyorum" dedi. Aslan daha sonra, Nafız Kurt Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Hasan Aslan'ın hastane ziyaretlerine İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer de katıldı.
 

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:59:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?