2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MHP adayından nakdi yardım sözü

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Hasan Aslan, "İşsizlik son bulacak ve ihtiyaç sahibi her aileye 250 TL nakdi yardım yapacağız" dedi.


MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Hasan Aslan, meclis üyeleriyle birlikte, ilk mahalle mitingini Alparslan Kemal Paşa Mahallerinde geniş katılımla gerçekleştirdi. Vatandaşlara hitaben konuşma yapan Aslan, yerel seçimlerde vatandaşların desteği nedeniyle aday olduğunu, diğer partilerin adaylarını eleştirdi.


Göreve geldiklerinde masalara ve kasalara sahip çıkacaklarını ifade eden Aslan, "Benim vatandaşım masalarda beklemeyecek, ilk işim beyaz masadır, ak masadır olmayacak, bunları kaldıracağım. Benim halkım yanıma gelip sorununu anlatıp ben ve meclis üyelerimle, ekibimiz ile birlikte bizzat çözeceğim. Ben ve meclis üyelerimle birlikte ve halkla Bafra'yı yönetmeye talibiz. Bizim projelerimiz geleceğimizin teminatıdır. Bafra'nın acil iş istihdamına ihtiyacı vardır, bizim projelerimizle de işsizlik son bulacak ve ihtiyaç sahibi her aileye 250 TL nakdi yardım yapacağız" diye konuştu,
MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Hasan Aslan ve meclis üyeleriyle birlikte, Kemalpaşa Mahallesi'nde düzenlenen ''Bafra İçin Yüreğini Koy'' mitingine katıldı. Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinin tezahüratları arasında kalabalığa seslenen Aslan, Bafra'nın iş sorununun, aş, su sorunun gözle görülür hale geldiğini kaydetti.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 23:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?