2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MHP adayından yatırım sözü

MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "Bir bölgenin değil her bölgenin, her kesimin adayıyım" dedi.

Karasamsun, Çatalarmut, Fatih, Kışla Çiftlik ve Kalkanca Mahallelerinde miting gerçekleştiren MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a vatandaş sevgi gösterisinde bulundu.

Yoğun sevgi gösterileri arasında konuşmasını sürdüren MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "Tüm ülke genelinde olduğu gibi İlkadım'ın da temel sorunlarından biri olan işsizliğe çözüm bulmak için uğraşacağız. İlkadım'da uygulanacak olan kentsel dönüşüm projelerinin yapımını belediye olarak üstleneceğiz. Böylece halkımızı cebinden ilave para çıkmadan yeni konutlarına kavuşturacağız. Şehir gelişim alanı dikkate alınarak uydu kent projemizi hayata geçireceğiz. Ulusal ve uluslar arası firmaların ilçemizde yatırım yapmalarını sağlamak için bu firma taleplerine uygun istenilen vasıfta yerleri temin ederek ilçemize yatırım yapmalarını sağlayacağız" diye konuştu.

Türkiye'de yoksulluğun ana faktörünün yolsuzluk olduğunun altını çizen Demirtaş, yönetim anlayışlarında ve dönemlerinde yolsuzluğa ve hırsızlığa geçit vermeyeceklerini, halkın öz varlıları üzerinden yolsuzluk yapılarak yoksulluğa terk edilmesini hak etmediğini açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 22:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?