4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

MHP Gazi adayı Serdar'dan 'katılım' vaadi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazi Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Serdar, Gazi Beldesi'nde halkın yönetime, kararlara ortak olduğu bir süreci başlatacaklarını söyledi.
MHP'den Samsun'un alt kademe belediyelerinden Gazi Belediyesi Başkanlığı'na aday olan Dr. Hüseyin Serdar, belediye başkanlığının halka hizmet etme anlamında çok önemli bir görev olduğunu belirtti. Serdar, "Gazi Beldesi'nde yaşayan vatandaşlara kaliteli, ulaşılabilir, etkin ve yaygın bir belediyecilik hizmetini vermeye gayret edeceğiz. Bunun için projelerimiz, programlarımız halkımızın gündelik, sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayacak özelliktedir. Yönetim anlayışı olarak buyurgan, emreden bir yapıda değil, tamamen sivil toplum kuruluşlarının, farklı insiyatiflerin, meslek odalarının, engelli derneklerinin bütün halk katmanlarının katılımının kararlarda etkin olacağı bir yönetim anlayışı, bir yönetişim tekniği ile belediyenin çalışmalarını düzenleyeceğiz. Halkın yönetime, kararlara ortak olduğu bir süreci başlatacağız" dedi.
Gazi Beldesi'ni imar ve çevre faaliyetlerinde, temizlik hizmetlerinde belediyenin sunacağı hizmetlerde, halkın bu beldede yaşamaktan mutluluk duyacağı bir bölge haline getirecekleri vaadinde bulunan Hüseyin Serdar, "Gazi Beldesi, Samsun'un en fazla nüfusa sahip bir bölgesidir. Kendine has problemleri vardır. Bunların başında otopark, çevre kirliliği ve hava kirliliği, gürültü yoğunluğu gelmektedir. Özellikle kenar mahallelere doğru gittiğimizde alt yapı hizmetlerinden kaynaklanan problemler var" açıklamasını yaptı.
Hüseyin Serdar, sözlerine şöyle devam etti:
"Biz spor sahaları, iş ve meslek edindirme kursları ve istihdam oluşturucu çalışmalar ile örnek bir belediyecilik anlayışını yansıtmak istiyoruz. Bir ekip çalışması ile hizmete talip oluyoruz. Halkın ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde önemli bir dönüm noktası oluşturacağız. Kısa, orta ve uzun vadede bir çalışma programımız var. Bu çalışma programı tamamen halkın beklentilerine, gerçeklerine uygun modeldedir. İyi bir finans, iyi bir zaman yönetimi ve kaliteli hizmetle hedefleri olan belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz."
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2004 Perşembe 19:36:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?