3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

MHP'den Samsun'a çıkartma

MHP MİLLETVEKİLLERİNDEN SAMSUN ÇIKARMASI

Genel seçim çalışmalarına yönelik Samsun'da bir dizi program ve ziyaretler gerçekleştiren MHP milletvekilleri İlkadım Belediyesi'ne çıkartma yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici ve MHP İstanbul Milletvekili Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Ali Torlak, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İlkadım ilçesi ve Belediye'nin faaliyet ve projelerini anlatan Başkan Necattin Demirtaş, Sevgi Evleri, Çok katlı otopark ve iş merkezi projesi, Halk Ekmek Fabrikası, SAMBİS(Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Projesi),Mescizade Sokak'ın Güzelleştirilmesi, Bitki Dünyası Parkı Projesi, Yeni Belediye Binası Projesi, Tarihi Saathane Meydanı'nın Güzelleştirilmesi, AB Hibe Projeleri, Çöpünüz Altın Olacak ve Ekolojik Yaşam Pazarı olmak üzere yol, temizlik ve park bahçe çalışmaları hakkında Milletvekillerine bilgi verdi.

İlkadım'ın Yozgat'ın nüfus itibariyle 5 katı büyüklüğünde olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, Başkan Demirtaş'a hayalinde bulunan projeyi aktardı. Düşündeki Kadın ve Gençlik Eğitim Merkezi projesinin İlkadım ilçesine kazandırılması fayda sağlayacağını belirten Milletvekili Ekici, sosyal tesis niteliğinde spor ve meslek edindirme boyutu olan kulüp faaliyetlerinin yapılabileceği kadın merkezleri ile toplumun önemli bir kısmını oluşturan gençlerin eğitim ve sportif faaliyetlerinin yer alacağı bir merkezin oluşturulmasının ilçeye önemli bir kazanım sağlayacağını ifade etti.

Başkan Demirtaş, ziyaretin sonunda Samsun'un simgesi olan Atatürk heykelini, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici ve MHP İstanbul Milletvekili Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Ali Torlak'a takdim etti.

MHP MİLLETVEKİLLERİNDEN SAMSUN ÇIKARMASI
MHP MİLLETVEKİLLERİNDEN SAMSUN ÇIKARMASI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 15:09:04
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 19:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?