2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MHP'den Vali Güzeloğlu'na ziyaret

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve belediye başkan adayları, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.


Güzeloğlu'nun ziyaretine İl Başkanı Abdullah Karapıçak'ın yanı sıra MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Özyer, MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, MHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Ayhan Cengiz ve partililer katıldı.


Ziyarette konuşan Abdullah Karapıçak, seçim maratonuna girdiklerini, demokratik, olgun ve seviyeli bir yarış içerisinde olduklarını söyledi. Yasalar çerçevesinde bu yarışı götürmeyi düşündüklerini dile getiren Karapıçak, "Demokratik bir yarışın olgunluğu içerisinde bu seçimini bitirmeyi hedefliyoruz. Sonucu vatandaş belirleyecektir. Vatandaşın verdiği kararlara hepimiz saygı duymalıyız diye düşünüyorum" dedi.


29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Samsun'da huzurlu bir seçim ortamını yaşadıkları için mutlu olduğunu kaydeden Vali Güzeloğlu, il genelinde tüm partilerde olgun bir seçim süreci yaşandığını, amaçlarının yasalar çerçevesinde bu süreci sağlıklı bir şekilde sonlandırmak olduğunu kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 15:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?