2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MHP'nin hedefinde 'işsizlik' var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "İşsizliğe çözüm bulacak projeler geliştirip uygulayacağız" dedi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Necattin Demirtaş, Abdullah Kırmacı İşhanı'nda Samsun Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Terzi ve konfeksiyoncularla sohbet edip sorunlarını dinleyen Demirtaş, belediye başkanı seçilmesi halinde uygulayacakları projeler ve hedefler hakkında bilgi verdi. Samsun Tekstil ve Konfeksiyoncular Derneği Başkan yardımcısı Ömer Başar, kendilerinin iş merkezi şeklinde oluşturacak bir kompleksle hem üretime hem de istihdama büyük katkılar sağlayabileceklerini söyledi.


Necattin Demirtaş, istihdamın en önemli sorunların başında geldiğini ve belediye olarak işsizliğin giderilmesi, istihdamın sağlanması için tüm imkanların seferber edileceğini vurguladı. Konut üretim şirketi kurarak ilçede uygulanacak kentsel dönüşüm projelerinin yapımını belediye olarak üstleneceklerini ifade eden Demirtaş, ulusal ve uluslararası yatırımları yer tahsisi imkanı sağlayarak çekmeyi planladıklarını ifade etti.

Tanzim satış mağazaları açarak, halkın ucuz gıda ve diğer malzemeleri temin etme imkanı sağlayacaklarını vurgulayan Demirtaş, "Halk ekmek fabrikaları açarak dar gelirli vatandaşlarımın ekmek ihtiyaçlarını ucuz fiyatla satın almalarını sağlayacağız. İstihdam, işsizlik ülkemizin genel sorunu olduğu gibi bizimde en önemli projelerimizin arasında. İşsizliğe çözüm bulacak projeler geliştirip uygulayacağız. Tekstil sektöründe yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Ortak akılla yapılacak, istişare ile yeni projeler geliştirilip çözüm yolları bulacağız" diye konuştu. Demirtaş, daha sonra mağazaları gezerek esnafla birebir görüştü.

İha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idealist IP: 94.120.191.xxx Tarih : 9.03.2009 15:18:42

Kardeşim siz önce Kavaklılık kompleksinden kurtulun,Adamlar artık kavaklısın değilsin diye milleti ikiye böldüler sanki burası amerika zencisin beyazsın hikayesi gibi Sayın demirtaş seçilse dahi Başkanlığı yürütecek ve bu yükü kaldıracak bir vasıfta değildir.Dürüstlük  ayrı şey Belediyecilik ayrı şeydir lütfen...:(