3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

MHP'nin nöbetçisi Özyer

MHP'NİN NÖBETÇİSİ İBRAHİM ÖZYER

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) MYK Üyesi Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer, "Fenerbahçe'de bir Semih var, 'nöbetçi golcü' diyorlar. Herhalde Devlet Bey'in de nöbetçisi İbrahim Özyer" dedi.

MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında hükümeti eleştiren MHP MYK Üyesi Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer, Samsun'un insanlarının umut tacirliği ile birlikte 9 yıla yaklaşan iktidar döneminde perişan edildiğini belirtti. Samsun'un ilçesindeki insanların şehir merkezine gelemediklerini ifade eden İbrahim Özyer, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun büyük milleti bir dönüşüme tabi edilmek istenirken, ana muhalefet partisi olan CHP'de maalesef dönüştürülüp, adının başına 'yeni' ismi koyularak, AK Parti'nin açılım politikaları ile 2 dillilik ve federasyon yapısı da dahil olmak üzere yeni anayasa konseptinde maalesef ana muhalefet partisinin uyguladığı siyaset iktidarın dümen suyuna su taşımaktadır. Büyük bir oyun oynanıyor. Bu oyun büyük milletimizin geleceği ile ilgilidir. Bunun adına da 'ileri demokrasi' denilerek toplumumuz ve devletimizin varlığı 12 Haziran'da oylanacaktır" diye konuştu.

12 Haziran seçimlerinin milli olanlarla gayri milli olanların seçimi olacağını ifade eden ve Samsun milletvekili aday sıralamasını değerlendiren Özyer, "Milletvekili adaylarımızın hepsi şerefli ve MHP'ye omuz vermek üzere hemşehrilerimizle kucaklaşacak kıymetli şahsiyetlerdir. Fenerbahçe'de bir Semih var, 'nöbetçi golcü' diyorlar. Herhalde Devlet Bey'in de nöbetçisi İbrahim Özyer" şeklinde konuştu.

MHP'NİN NÖBETÇİSİ İBRAHİM ÖZYER
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 14:38:04
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 15:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?