4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

MHP'nin Samsun adayı İzzet Altuntaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkan adayını İzzet Altuntaş olarak açıkladı.
MHP İl Binası'nda yapılan toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıklar, MHP İl Başkanı İbrahim Özyer, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İzzet Altuntaş, Gazi Belediye Başkanı Hüseyin Serdar ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan MHP İl Başkanı İbrahim Özyer, Samsun siyasetinde "ya mevcut başkan ya da eski başkan" diye dayatmalarda bulunanların hüsrana uğrayacağını belirterek, "Bizim Büyükşehir Belediye Başkan adayımız eski sendikacılardan İzzet Altuntaş" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan adayı İzzet Altuntaş ise, seçilmesi durumunda yapılacak projelerini anlattı. Altuntaş, Samsun'da her türlü kirliliği ortadan kaldırmak, bugüne kadar kirlenen Samsun'u temizlemek için göreve talip olduklarını ifade ederek, "Samsun'un en büyük sorunu eskiden üretken ihraç eden bir şehirken tüketen, emekliler şehri haline getirilmesidir. İşsiz olan gençler kahvehane köşelerinden kurtaracağız. Yeni iş yerlerinin açılması için özel sektörü Samsun'a davet edeceğiz. Ayrıca en çok bankalarda parası bulunan Samsunlu'nun bankadaki bu parasını üretime katmaya çalışacağız. Samsun'da çok geç kalınan doğalgazın dağıtımı gerçekleştireceğiz. Raylı sistem ulaşımını sadece üniversite Samsun merkez olarak değil, Tekkeköy, Samsun ve 19 Mayıs İlçesi arasında yapacağız. Özel İdare ile birlikte okul yerleri bulup Samsun'da lise sayısını yükselteceğiz. Toplu konutlar yaparak çarpık yapılaşmanın önüne geçeğiz. Samsun'un yüzünün güldürmek için bütün alt kademe belediye başkanları ile uyum içinde çalışarak, şahıslara değil bütün Samsun halkına hizmet vereceğiz. Samsun'un sorunları kafamızda, çözümleri de kafamızda hazırdır" diye konuştu.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2004 Cumartesi 22:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?