6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Milletvekili Fatih Öztürk'ten açıklama

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Türkiye'de siyasi kaos yok, sadece dış piyasadan kaynaklanan ekonomik darlık var" dedi. 

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Sohbet Cafe'de kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'ün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Türkiye'de siyasi kaos oluşturmak isteyenlerin dışında büyük bir sıkıntı olmadığını belirten Milletvekili Fatih Öztürk, "Bu ülkede siyasi kaosun uç noktaya geldiğini anlatıp dururlar. Asla böyle bir olay yok.
Teşkilatlarımızla dimdik ayaktayız. Bu ülkede dış piyasadan kaynaklanan ekonomik darlık var. Yaşanan ekonomik darlığı kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Bu tür muhabbetlere fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu. 

Umutsuzluk ortamını bozmaya çalışan kişilerin Türkiye'nin geleceğine karamsarlık havası oluşturarak zarar verdiklerinin altını çizen AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz ise, AK Parti teşkilatı olarak Türkiye'de huzur ortamını yeşerterek ekonomide, siyasette ve sosyal hayatta istikrarlı bir şekilde geleceği oluşturmaya yönelik çalışmalar yapıldığını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 12:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?