2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Milletvekili Kılıç Vezirköprü'de

Milletvekili Kılıç'a ziyaretinde AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı İbrahim Sadık Edis ile AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. Tarihi Bedesten ve Taşhan'da esnaf ziyareti yapan Kılıç, "Bugüne kadar yapılan hizmetlerde omuz omuza olduk, bundan sonra da beraberiz" dedi.


"Vezirköprü'de 100 milyon dolarlık bir kağıt fabrikasının faaliyete geçmesine, 10 milyon dolarlık bir alışveriş merkezinin kurulmasına öncülük ettik" diyen Kılıç, ilçede bir de çimento fabrikası kurulması için çalıştıklarını kaydetti. Kılıç, şunları söyledi: "Bütün imkanları vezirler diyarı ilçemiz için seferber ettik. Halkımız için gece gündüz çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.

Bizim parolamız şudur: İşimiz hizmet, gücümüz millet! Biz bu düsturla çalışıyoruz. Gayemiz millete, memlekete hizmet etmektir. Bu yolda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza, bilek bileğe, yürek yüreğe olacağız. Vezirköprü'de Sadık Edis ile belediye başkanlığını tekrar kazanarak hizmet yolculuğumuzu aralıksız sürdüreceğiz. Durmak yok yola devam, durmak yok, hizmete devam."

İha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 16:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?