6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Milletvekili Kılıç'a hamsi ziyafeti

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz tarafından AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile partililere hamsi ziyafeti verildi.

İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde verilen hamsi ziyafetine gençlerle hamsi ızgara yapan Milletvekili Suat Kılıç, "AK Parti iktidarı ile ülkemiz refah ve huzura kavuşmuştur. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatlarımıza çok önem vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı olan Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan, yoğun çalışma programına rağmen aksatmaksızın ayda bir defa il başkanları toplantısı düzenlemektedir. Şu an mecliste grubu bulanan muhalefet partileri bunu yapmamaktadır. Oysa son yapılan anketlerde AK Parti'nin oy ortalaması yüzde 55'lerde çıkmaktadır. Biz bu toplantıları oy kaygısı nedeniyle değil, hizmet aşkıyla yapıyoruz. Bu hizmet aşkımız hiçbir zaman bitmeyecektir" dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "AK Parti teşkilatında kurulduğu ilk günden itibaren örnek bir dayanışma ve birliktelik yaşanmaktadır. Öncelikli amacı halka ve hakka hizmet olan partimiz yöneticilerinin ve üyelerinin birlikteliği her zaman başarıyı getirmiştir ve getirmeye de devam edecektir. Partimizde devam eden Kongre süreçlerinin başarılı bir şekilde geçtiğini görmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ise, Türkiye'nin AK Parti ile güzel günlere kavuştuğunu vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 21:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?