6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Milletvekili Kılıç'ın hastane ziyareti

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalarla görüşen AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, daha önceleri 6 kişilik olan hastane koğuşlarını kısa süre içerisinde iki kişilik odalara dönüştürdüklerini söyledi.

Milletvekili Suat Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu ile birlikte Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek buradaki hastalarla görüştü. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet İsmailoğlu'ndan hastanenin genel durumu hakkında bilge alan Kılıç, hastalara 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Kılıç hasta ziyareti yaparken Gazi Devlet Hastanesi'nin fiziki durumunun iyileştirilmesine yönelik sürdürülen çalışmalara da övgüler yağdırdı.
Hastane bölümlerinde yaptığı inceleme sırasında Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi İsmailoğlu'na hasta odalarına klima takılması önerisinde bulunan Milletvekili Kılıç, "Hastanedeki yeni yapılanma sürecini ve fiziki şartların düzeltilmesine yönelik çalışmaları inceledik. İki ay önce de bu hastaneyi ziyaret etmiş, yataklı hizmetlerin altı kişilik odalarda verildiğini müşahede etmiştik. Yetkililerden odaların iki kişilik sisteme uygun hale getirilmesini istemiştik. Bugünkü ziyaretimizde ise hastanedeki hasta odalarının iki kişilik hale getirildiğini gördük. Bundan dolayı hastane personeli ve yöneticilerini kutluyorum" dedi.

Kılıç, hasta ziyaretini sürdürürken hasta odalarında kullanılan temizlik malzemelerinin TSE'ye uygun olması konusunda görevlilere uyarıda bulundu.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 17:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?