6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Milletvekili okulları gezdi

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Çarşamba ilçesinde ilköğretim okulları ve liseleri ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğrencilerle sohbet eden Ahmet Yeni, okullardan memnun ayrıldı.
Atatürk İlköğretim Okulu ve Anadolu Kız Meslek Lisesi idarecileri ve öğrencileri ile sohbet eden Ahmet Yeni, Atatürk İlköğretim Okulu'nda Müdür Adem Zorlu Müdür Yardımcıları Yüksel Öztürk ve Basri Dursun ile bir süre görüştü, daha sonra sınıfları gezerek öğlecilerle sohbet etti. Milletvekili Yeni, sınıfların düzeni ve öğrencilerin memnuniyeti karşısında okul idarecilerine teşekkür etti.


Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk ile birlikte Çarşamba Anadolu Kız Meslek Lisesi'ni de ziyaret eden Milletvekili Ahmet Yeni, Okul Müdiresi Nihal Afşar'dan okul hakkında bilgi aldı. Yapılması planlanan ek bina için de Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile birlikte okul bahçesini de gezdi.


Milletvekili Ahmet Yeni, Belediye Başkanları Hüseyin Dündar ve Nihat Soğuk, daha sonra Kız Meslek Lisesi Kreşini ziyaret ettiler. Yeni, Dündar ve Soğuk, miniklere yakın ilgi gösterdiler.

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?