6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Milletvekili Öztürk'ten Tok'a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

AK Parti hükümetinin üzerinde çalıştığı Büyükşehir Belediyesi statüsündeki şehir merkezlerindeki belde belediyelerin ilçe yapılması çalışmalarıyla ilgili görüşlerini açıklayan Milletvekili Öztürk, İlkadım beldesinin ilçe olmasıyla daha verimli bir hizmet anlayışıyla görevini yerine getireceğini kaydetti.

İlkadım tüm vasıflarıyla ilçe statüsünde olduğunu dile getiren Öztürk, Kurtuluş Mücadelesi'nin başlangıç noktası ve Atatürk'ün ilk adımını attığı yer olan İlkadım'ın, tarihsel mirasa sahip konumu, kültür, sanayi, ticaret ve yaşam merkezi olmasıyla öne çıktığını belirtti.

Ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, AK Parti'li milletvekilleri ile uyumlu, istişareli bir çalışma içerisinde olduklarını ve Milletvekili Fatih Öztürk'ün son birkaç aydır kamuoyunda sıkça gündeme gelen Büyükşehir statüsündeki belde belediyelerin ilçe olması yönündeki gayret ve çabalarının büyük olduğunu söyledi.

İlçe olmanın büyük sorumluluğu olduğunu ve bu bilinçle çalışmalarına daha da özenle yön vereceklerini söyleyen Başkan Tok, belde belediyesi statüsünden ilçe statüsüne geçtiklerinde bürokratik yapılanmanın gerçekleşerek kurumsallaşma yolunda büyük yol alacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 12:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?