2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Milletvekilinden ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, değişen ve gelişen Canik'te banka hizmetlerinin elzem haline geldiğini söyledi.


AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Dr. Sabri Tayyar Kamacı'yı ziyaret etti. Kamacı'dan çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, yıldızı parlayan ve Samsun'da değişimin ve gelişimin adresi haline gelen Canik'te insanların banka hizmetlerinin görülmesi açısından banka şubelerinin gelmesinin elzem haline geldiğine dikkat çekti. Milletvekili Demir, "Canik, hem nüfus hem de ticaret bakımından gelişti ve büyüdü. İnsanların bankalarla olan ilişkilerinin rahat ortamlarda ve zaman kaybı olmadan giderilmesi önemli. Çünkü geri kazanımı olmayan tek şey zaman" dedi.


Canik'te yapılan yatırımlarla ticaretin kalbinin attığı yer haline geleceğini dile getiren Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, Canik'te Halkbank, Akbank, Vakıfbank, Garanti, Yapı Kredi, Türkiye İş ve Türkiye Ekonomi Bankaları olmak üzere 7 tane banka şubesinin bulunduğunu belirtti.
Başkan Genç, "Bankalarımızın şubelerinin bulunduğu mekan, ticaret merkezlerinin bulunduğu bölgede. Mahalle aralarında insanların banka ile olan işlerinin görülmesi ve para transferinin yapılması bakımından mahalle aralarına yeni şubelerin açılması zaruret haline gelmiştir. 85 bin nüfuslu ilçemizdeki bu eksikliğin giderilmesi önem arz etmektedir" diye konuştu.
Ziraat Bankası'nın Türkiye genelinde 468. noktada şubesinin ve 35 milyon müşterisinin bulunduğuna dikkat çeken Ziraat Bankası Bölge Başkanı Dr. Sabri Tayyar Kamacı, yeni şube açılmasında dikkat ettikleri hususların başında verimliliğin ön planda tutulduğunu söyledi. "Başka bankaların şubeleri var, biz de burada olmayız" mantığı ile hareket etmediklerinin altını çizen Kamacı, Canik'te bir şube açmanın planlamasının yapıldığını ve yer arayışlarının sürdüğünü ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 20:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?