2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Milletvekiline meşaleli karşıla

Mahalle gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yavuz Selimliler tarafından konfetilerle ve meşalelerle karşılandı.

AK Parti Canik İlçe Başkan Yılmaz Hocaoğlu'nun da katıldığı mahalle sakinlerinin gösterdiği sevgi seline Milletvekili Kılıç, "Bu, karşılıklı sevgi ve saygının bir göstergesidir" dedi. Yavuz Selim Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını da dinleyen Milletvekili Kılıç, "Hükümetimiz, devletin kaynaklarını halkımız için seferber etti. Özellikle sağlık alanında getiren yeniliklerle insanlarımız artık, hastanelerde kuyruk beklemiyor, tedavi olmak için ücret ödemiyor. Ülkemizin ekonomik, dış ilişkiler, sağlık, eğitim ve sosyal devlet olma yolundaki yaptığı yenilikler halkımızın geleceği içindir. Hükümetler neden vardır? Halkın rahat ve huzuru için. İşte AK Parti hükümetinin göreve geldiği günde buyana yaptıkları ortada. Halkımızın da AK Parti'li kadrolara olan güveni her geçen gün artmakta. Ülk000emizin koalisyonla yönetildiği günleri hatırlayın. Ülkemizin yine böyle bir duruma düşmesini ister misiniz? O zaman vatandaşımızın hali nice olur hiç düşündünüz mü? İşte bu ülkemizin AK kadrolara ihtiyacı var. Fazla uzaklara gitmeye gerek yok. İşte Canik gerçeği ortada. Hükümetimizin de katkıları ve AK partili kadrolarla Canik'in 5 yıl içerisinde nereden nereye geldiğini hep birlikte görüp, yaşıyoruz. Canik'te yakalanan değişim ve gelişimin devamı ve kazandırılan hizmetlerin sürekliliği için AK kadrolara ihtiyaç var. Gücünü milletten alan siyaset, Canik'e, Samsun'a ve Türkiye'ye hizmet etmeye devam edecektir" dedi.

Toplantıda söz alan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de her mahalleye yapılan hizmetlerin tanıtımı ile ilgili kitapçık yaptıklarını ve halkında yaşadıkları mahalledeki değişimi görmeleri adına dağıtım yaptıklarını söyledi. Canik'te hizmet adına girmedikleri mahalle kalmadığını belirten Başkan Genç, Yavuz Selim Mahallesi'ne gelecek dönem projesi hazırlanan çok amaçlı salon yapılacağı müjdesini verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 16:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?