2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Milli birlik ve kardeşlik projesi başlıyor

MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK PROJESİ BAYRAMDA BAŞLIYOR

AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, parti olarak gelecek ayların programladıklarını belirterek, Kurban Bayramı'nda Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'nin Samsun'da hayata geçirileceğini söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda ilçe başkanları, başkan yardımcıları ve diğer parti temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın gelecek günlerde yapacakları çalışmaları programladıklarını kaydetti. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Adem Güney, vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutladı.

Kurban Bayramı nedeniyle bayramın ikinci günü Canik Hasan Doğan Kültür ve Spor Merkezi'nde kutlama programı gerçekleştireceklerini belirten Güney, "Bayramlaşma, şölen havasında geçecek. Herkesi davet ediyoruz. Coşkulu ve kalabalık bir şekilde bayramlaşmayı yapacağız. Bu günler önemli günler. Hükümetçe başlatılan Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'ni Samsun'da hayata geçireceğiz. Bayram birlik ve beraberlik, kardeşliğin yaşandığı günlerdir. Kenetleneceğiz. Milletvekilleri, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bayramlaşmaya katılacak. Hem bayramlaşma hem de Türkiye'nin gündeminde olan demokratik açılımda, icra edilecek halkımıza anlatılacak. Merak edilen sorular genel merkez temsilcileri tarafından cevaplandırılacak" dedi.

Bayramın dördüncü gününde gençlik kollarının organize ettiği Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi kapsamında asker uğurlama gecesi yapılacağı bilgisini veren Güney, "89/4 tertip askerlerimiz ve vatandaşlarımız toplanacağız. Tiyatro oyunları, skeçler ve konser şölende yer alacak. Büyük bir coşkuyla askerlerimizi uğurlayacağız" diye konuştu.

Aralık ayının yoğun geçeceğini ifade eden Güney, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın çeşitli açılışlar için Samsun'a geleceğini açıkladı. Güney, Samsun'un hep ileriye gittiğini, Samsun-Çarşamba Havaalanı'ndaki yolcu sayısının 800 bine çıktığını, gümrüklerden 500 milyon dolarlık ihracat yapıldığı sözlerine ekledi.

MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİK PROJESİ BAYRAMDA BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 17:24:05
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 09:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?