4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Mimarlar Odası'ndan Burma'ya ziyaret

MİMARLAR ODASI'NDAN BURMA'YA ZİYARET

Göreve yeni seçilen Mimarlar Odası Başkanı Selami Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı makamında ziyaret ettiler.

Mimarlar Odası Yönetim Kurulu'nu kabulünde, Odanın bugüne kadar toplum yararına olacak müdahalelerde bulunduğunu, bunun bundan sonra artarak devam etmesini istediğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Turizm revize imar planı ve Büyükkolpınar-Beypınar imar uygulamalarımız sürüyor. Bu ve benzeri konularda da sizin görüş ve bilgilerinize ihtiyacım var. Kuruluşuna değil yapılış yerine itiraz ettiğimiz dolum tesisi konusunda da gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminim” dedi.

Karşı çıkmalarına ve uyarmalarına karşın Dereköy'e mendirek yapıldığını, sonra oluşan akıntının Taflan'a sahilini mahvettiğini, buraya da tekrar bir mendirek yapıldığını, bu kez de akıntının Çatalçam'a kadar geldiğini belirten Mimarlar Odası Başkanı Selami Özçelik, “Zaman haklı olduğumuzu ortaya çıkardı. Dolum tesisi konusunda da komisyonlarımızı oluşturup hemen gerekli inceleme ve araştırmalarda bulunacağız. Samsun'un imar konusunda bir sınav içerisinde olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, Harita-Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ertuğrul Çöl ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Burma'yı makamında ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundular.

MİMARLAR ODASI'NDAN BURMA'YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 14:33:02
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 14:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?