2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Minik öğrencilerden yıl sonu şenliği

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Mustafa Tunç İlköğretim Okulu Anasınıfı ve 1/A Sınıfı öğrencileri yıl sonu şenliğinde yaptıkları gösterilerle velilere parmak ısırttı.


Vezirköprü Mustafa Tunç İlköğretim Okulu Anasınıfı ve 1/A Sınıfı öğrencileri, okulun yemek çadırında yıl sonu şenliği düzenledi. Şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, okul müdürleri ve veliler katıldı. Okul Müdürü Hasan Dursun yaptığı açılış konuşmasında, “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda aklın ve bilimin ışığında çağdaş ve müreffeh bir gelecek inşa emek isteyen eğitim ordusu, bu yavrularımızı en güzel şekilde yarınlara hazırlayacak ve Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için çaba harcanmaktadır” dedi.

Öğrenciler, okudukları şiirler, skeçler, oratoryo gösterilari ve oynadıkları oyunlarla büyük alkış adı. Etkinlikte en büyük heyecanı ise aileler yaşadı. Gösteri sonunda öğrenci velilerince yapılan pastalar konuklara ikram edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan da gösteriler sonunda yaptığı konuşmada, “Anne-babaların çocukları için çok sevindikleri anlar olur. İşte onlardan bir tanesi ve en önemlisi bu etkinlik. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Ne kadar iyi yetiştirirsek bizim geleceğimiz o kadar güzel olur” ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 11:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?