6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Minikler amatör lige hazırlanıyor

Fenerbahçe Bafra Futbol Altyapı Okulu Bafra Şubesi Sorumlusu ve Bafra Tekelspor Başkanı Serhat Mürtezaoğlu, 24 Nisan 2008 Perşembe günü Samsun'da başlayacak olan minikler amatör ligine hazırlandıklarını söyledi. 

Serhat Mürtezaoğlu, bünyelerinde 250 sporcu bulunduğunu, 5 antrenör, bir psikolojik rehber danışman ve bir fizyoterapist ekibiyle çalıştıklarını belirterek, "Fenerbahçe Bafra Futbol Okulu'nun Bafra Tekelspor ile protokol imzalayarak birleştirmenin ne kadar yararlı bir çalışma olduğunu görüyoruz. Bu yapı ile Bafra'daki futbol çıtasını daha da yukarılara çekeceğimize inanıyorum. Geçtiğimiz 15 tatilde Fenerbahçe Spor Kulübü İstanbul altyapı çalışmalarına gönderdiğimiz 8 sporcudan 3'ü beğenildi. 

Haziran ayında kulübümüzden tekrar 3 futbolcu daha çağrıldı. Bu durum, Bafra'nın futboldaki vizyonunu ortaya koymaktadır. Buna en büyük delil A takımımızın kadrosunda beğeniyle izlenen ve herkesin gönlünde taht kuran Bafralı hemşehrimiz olan Gökhan Gönül'dür. Desteklerini tüm Türkiye'nin bildiği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün saygıdeğer yöneticilerinin kulübün alt yapısına alacağı bu 3 sporcu ile Bafra'ya futboldaki ve spordaki en büyük hizmeti yapacaklarına inanıyorum" diye konuştu. 

Mürtezaoğlu, 24 Nisan 2008 Perşembe günü Samsun'da başlayacak olan minikler amatör ligine takım olarak katılacaklarını, bu çerçevede futbol okullarının ve takımlarının çalışmalarını Bafra Şehir Stadyumu'nun yanında bulunan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Stadyumu'nda ve Bafra Belediyespor Kompleksi'nde periyodik olarak sürdürdüklerini dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 15:23:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?