2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Miniklerden sanat müziği konseri

Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu'nun, Samsun Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü ve Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda verdiği konser beğeniyle izlendi.


Şef Seda Özal yönetimindeki yetenekli çocuklardan oluşan iki bölümlük konserde çok sayıda eser seslendirildi. Konuk olarak TRT Sanatçısı Nusret Yılmaz'ın katıldığı konser sonunda bir konuşma yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, hayatın her alanında yer aldıklarını bu kapsamda kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirtti. Uzun zamandır konsere hazırlanan ve performanslarıyla büyüklerine taş çıkartan çocukları kutlayan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, genç yeteneklerin ön plana çıkmaları ve kültürel faaliyetler içerisinde yer almalarının önemine değindi. 170 bin nüfuslu Gazi beldesinden, 305 bin nüfuslu İlkadım ilçesine de bu çalışmaları taşımak üzere harekete geçtiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Kaldırım, "Gazi Belediyesi çatısı altında rutin belediyecilik çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürürken sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik çok sayıda proje hayata geçirdik. Bu bağlamda Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren korolarımızla başarıdan başarıya koşuyoruz. Şimdi bu adımlarımızı İlkadım ilçesine taşımak üzere harekete geçtik" diye konuştu.


Daha sonra genç yeteneklerle yakından ilgilenen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, konsere konuk sanatçı olarak katılan TRT Sanatçısı Nusret Yılmaz'a katılımlarından dolayı plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 17:22:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?